Google Adwords is een van de meest succesvolle manieren om een betere conversie te krijgen voor uw website en of webwinkel. Sinds jaar en dag richten ondernemers zich op deze succesvolle manier van adverteren op internet. Naast het feit dat het voor veel ondernemers een succesvolle manier is om te adverteren zijn er ook veel ondernemers die tegen problemen aanlopen met Google Adwords.

Hulp bij het opstarten van een Google Adwords campagne

Het is van belang dat een Adwords campagne van meet af aan een juiste conversie bereikt. Om dit te bereiken bieden wij u de mogelijkheid om uw Adwords campagne te beheren. Wij zorgen ervoor dat u meer leads en sales zult genereren met uw Adwords campagne. Dankzij onze ervaring met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing kunnen wij u exact aangeven waarmee u meer omzet kunt genereren.

Betere conversie behalen met Google Adwords

Om een betere conversie te behalen met uw Adwords campagne bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten. Allereerst zullen wij de mogelijkheden tot een conversie verbetering in overleg met u bespreken, hierna zal een eerste opzet worden gemaakt voor een nieuwe of verbeterde campagne. Uw campagne word 24 uur per dag gemonitord door ons eigen ontwikkelde Adwords systeem, zodoende kunnen wij uw campagne dagelijks aanpassen voor een nog betere conversie.

Wat kost een Adwords campagne?

Afhankelijk van het te besteden Adwords budget en de grote van de campagne (hoeveelheid advertenties dat dient ingezet te worden) kunnen wij een campagne voor u opstarten vanaf €200,-. Voor meer informatie omtrend Google Adwords kunt u ons contacteren.